Over Ons

Mobowski ontwikkelt apps voor elk platform: smartphones, tablets, tv en wearable devices.De opdrachten die wij vervullen zijn zeer divers. Denk hierbij aan business oplossingen, nieuwe concepten voor startups, consumenten apps en games. Naast maatwerk applicaties, ontwikkelen wij tevens webapps, Facebook apps en websites. Hoe groot of klein de opdracht ook mag zijn: met veel enthousiasme, kennis en in nauw overleg met de klant weten wij altijd een goed product af te leveren.

 

Mobile Development

Sinds 2011 zijn wij actief als mobile developers. Vanuit Dordrecht ontwikkelen wij al onze producten en software zelf. Iedere developer heeft daarbij zijn specialiteiten. Zodoende is alle vakkennis in huis om te programmeren in alle belangrijke talen: Objective-C, Java, Visual Basic, PHP, C#, HTML 5, Ruby on Rails en .NET. Het grote voordeel hiervan is dat wij apps naadloos kunnen aansluiten op een bestaand IT-systeem of zelf een backend oplossing kunnen ontwikkelen.

 

Solutions

Naast maatwerk bieden wij met Mobowski Solutions kant en klare toepassingen voor diverse doelgroepen. Zo stelt Start Apping elke gebruiker in staat zijn eigen app samen te stellen. Via een CMS wordt de content beheerd en kan men zelf updates uitbrengen. App voor Club is het grootste platform van Nederland voor amateursportverenigingen. Hiermee zijn leden via hun mobiel altijd op de hoogte over de laatste ontwikkelingen binnen hun sportclub.

 

Consultancy

Ook op het gebied van consultancy is Mobowski in te huren. Wij delen graag onze kennis en visie op apps en de kansen die het organisaties biedt om bedrijfsprocessen, sales en marketing activiteiten te verbeteren.Neem vrijblijvend contact op met Mobowski voor advies en vragen over apps.

Apps

Mobowski is specialist op het gebied van app ontwikkeling.

Wij realiseren mobiele software voor smartphones, tablets, tv en wearable devices. Of je nu een mobiele oplossing zoekt voor een bedrijfstoepassing, de promotie van een product of een idee hebt voor een game: laat ons weten wat de wensen zijn en we sturen je vrijblijvend een offerte.

 

Solutions

Maak gebruik van de standaard oplossingen van Mobowski waarmee je zelf een app kunt maken.

Met Start Apping stel je in korte tijd zelf een app samen voor iOS en Android. Vele tevreden klanten maken al gebruik van dit systeem, waaronder Trijntje Oosterhuis, Brezan Automaterialen en Hij Gelooft in Mij (Joop van den Ende Theaterproducties).
Bezoek www.startapping.com.

Het grootste app platform voor amateur sportverenigingen in Nederland is App voor Club. Met deze dienst zijn leden via hun mobiel altijd op de hoogte over de laatste ontwikkelingen binnen hun sportclub. In de app vind je het competitieprogramma, uitslagen, standen, nieuws, de clubagenda en nog veel meer functies.
Bezoek www.appvoorclub.nl.

 

Facebook

Benader je doelgroep op ’s werelds grootste social network Facebook. Oftewel, het belangrijkste marketing platform vandaag de dag.

Mobowski adviseert om je Facebook pagina te behandelen alsof het om je eigen website gaat. De kans is immers groot dat jouw doelgroep je allereerst via Facebook zal vinden. Laat daarom een goede indruk achter met een verzorgde pagina.

Wij ontwerpen Facebook pagina’s waarmee jij je kunt onderscheiden. Jouw merk zal centraal staan. Mooie images, een duidelijke presentatie van diensten en producten en een aantrekkelijke interface zullen ervoor zorgen dat het aantal “likes” zal toenemen.

Breng je Facebook pagina naar een hoger niveau door hierop een app te integreren. Met een app kan je een relatie aangaan met je publiek. Door de input die je van de app gebruikers ontvangt, ontstaat er tweerichtingsverkeer. Bij een succesvolle app meer dan dat zelfs: gebruikers zullen jouw app delen met hun vrienden. En wat is er mooier dan jouw merk viral te zien gaan?

Afhankelijk van de doelstelling wordt een app ontworpen. Zo behoren prijsvragen, games, polls & quizzen, kortingsacties, e-commerce en fondsenwerving apps tot de mogelijkheden. Mobowski helpt je graag om een concept te ontwikkelen dat past bij jouw merk.

Web

Niet voor elk project is een mobile first strategy gewenst. Een website speelt nog steeds een belangrijke rol in de communicatie voorziening

Het web kent geen geheimen voor Mobowski. Wij ontwikkelen websites (inclusief design) die voorzien zijn van een CMS. Op deze manier kan de klant zelf de content up te date houden en aanpassingen doorvoeren.

Maak gebruik van de laatste mogelijkheden die HTML5 met zich meebrengt door webapplicaties te laten ontwikkelen. Ideaal voor bedrijven die hun processen efficiënter willen maken. Maar ook zijn webapps, in bijvoorbeeld de vorm van een game, een goed middel om in te zetten tijdens campagnes.

Onze Werkwijze

Elk project begint met een idee. Wij helpen je om dit idee naar een werkend concept te transformeren. Kritische vragen zullen gesteld worden om het juiste plan van aanpak op te kunnen stellen.

Hoe goed een idee ook mag zijn: wanneer gebruikers niet weten hoe ze met de app om moeten gaan, dan heb je je geld weggegooid. Een goede gebruikerservaring bieden is dus essentieel. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan het interaction design en de grafische vormgeving van de app. Hier wordt de fundering voor het succes van de app gelegd.

Dan is het de beurt aan de programmeurs om de software te ontwikkelen. Ons development team bezit alle vakkennis die nodig is om de beste en meeste efficiente technieken te gebruiken. Het schrijven van schone en innovatieve code is waar wij naar streven en van kunnen genieten.

Voordat wij de app opleveren, zal deze door een externe groep testers gebruikt worden. Met hun onbevooroordeelde feedback kunnen wij eventuele bugs oplossen en optimalisaties doorvoeren. Hiermee garanderen wij dat jouw doelgroep een kwaliteitsproduct in handen krijgt.

Wij helpen je om de app op succesvolle wijze te lanceren. Dit behelst ondermeer de publicatie op de app stores, integratie van analytic tools, het ontwerpen van promotiemateriaal en het ontwikkelen van een media campagne.

Ook na publicatie blijft Mobowski betrokken bij jouw product. Wij leveren support, monitoren feedback op de app en geven aan wanneer updates aan de software nodig zijn. Zo wordt er voor gezorgd dat jouw publiek met veel plezier gebruik blijft maken van de app.

Tijdens het gehele traject houden wij nauw contact met de opdrachtgever. Wekelijks is er een contactmoment om de voortgang te bespreken. Regelmatig sturen wij testversies van de app, zodat je zelf kan zien waar wij meebezig zijn.